Segmen Cioccolato World | Tambah Follower Blog & Twitter

Assalamualaikum.. 1st time lake join contest ni.. n 1st time jugak lake nak Blog walking ni.. kalau tuan punya contest ni tengok Lake punye xde follower jgn la terkejut ye.. nama pon blog baru.. hehehe.. Lake nak join contest kt bawah ni..


1) macam biasa buat entry pasal segmen ni beserta letak banner yang kat atas tu
 2) follow diya punya blog [klik SINI] dan twitter [klik SINI]
 3) diya nak korang letak LINK BLOG dan LINK TWITTER
     (kalau ada kalau tak ada tak mengapa) korang
 4) kemudian korang paste kan entry korang kat comment diya
 5) selesai senang kan.... so tunggu sehingga tarikh tutup 25 JUN 2012  


Best Tak Entry Lake? Kalau Best Tinggalkan Comment ye :D

10 comments:

yana saniey said...

hye , dari segmen yg sama , thanks terjah blog yana :)

Asilah Syiela said...

awak , done follow balik .. saya harap awk dpat join segmen saya ..
http://twosisterlikeblog.blogspot.com/2012/06/segmen-koleksi-banner-sketsa-kecilku.html

Cioccolato World said...

thanks join segmen diya, follow blog kamu, tweet kamu, good luck and selamat berblog walking

http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/pengumuman-yang-join-segmen-diya.html

izzah chot said...

hai! terima kasih sebab sudi follow blog izzah :D

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Eira Shamiera said...

hai tuan blog..datang dari segmen sama..done follow awak..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

dorathecoffeegirl said...

nice site. singgah sini n join segmen yang sama jugak. klu senang, bole folo saya balik.
http://dorathecoffeegirl.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Anis Zulhas said...

Done follow here . Trimas sebab follow blog saia ^^

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah dari segmen same.follower 21 blog awk.hee/jom jenguk blog saya if ad mase ye di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html thanx:)

Nurul Syafiqah said...

hai, dari segmen yang sama saya ke sini ^__^ harap sudi jenguk blog Fiqah pula ye.. btw done follow ur blog ;)

http://happygirlhere.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html